Yhteystiedot

Tekijä

Pienen neulekaupan ruudun toisella puolella häärää verkkokauppias, jonka sekä päätyö että harrastukset pyörivät verkkokauppojen parissa. Erilaisia käsitöitä olen tehnyt pienestä asti ja tilaustöitä jo parikymmentä vuotta. Teen noin 50-100 paria sukkia vuodessa, joten jo satoja suomalaisia jalkoja lämmittävät tekemäni villasukat.

Rakastan käsitöiden tekemistä. Villasukkien lisäksi ompelen vaatteita, näiden tilkuista mm. kestositeitä ja uusimpana harrastuksena olen hurahtanut epoksikorujen maailmaan. Näille kätteni tuotoksille on oma kaupansa, tämä pieni neulekauppani.

Tuotteet

Käsintehdyt villasukat tarkoittavat, että neulon ne perinteiseen tapaan neulepuikoilla ilman neulekoneen apua. Käsintehtyjen tuotteiden valmistuminen on aina hitaampaa kuin massatuotannossa. Siksi esimerkiksi villasukkien valmistumista voit joutua odottamaan, erityisesti jos jonossa on muitakin tilaustöitä, sillä sukkaparin valmistumiseen menee parista illasta viikkoon, riippuen sukan mallista ja koosta.

Käsityöt eivät ole päätyöni vaan harrastukseni ja teen niitä iltaisin ja viikonloppuisin vapaa-ajallani. Siksikään tuotteita ei valmistu kuin liukuhihnalta. Toivottavasti kuitenkin pidät tekemistäni tuotteista!

Yhteystiedot

Mervi Horneman, Lumijoki

Email: asiakaspalvelu(a)pienineulekauppa.com