Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Tutustu näihin tilaus- ja toimitusehtoihin ennen tilaamista. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt ja sitoudut omalta puoleltasi noudattaamaan näitä ehtoja, jotka koskevat etäkauppaa sekä mittatilaustuotteiden ostamista etäkaupassa.

Toimitus ja maksaminen

Tuotteet toimitetaan postitse kirjeenä tai pakettina tilauksen tarpeen ja koon mukaan. Kirjelähetykset eivät ole seurattavissa. Jos tilauksesi toimitetaan pakettina, lähetän seurantatunnuksen pyytämättä. Toimitan vain Suomeen.

Tilaukseen ei lisätä toimituskuluja, eli maksat vain tilaamistasi tuotteista.

Tilaus tulee maksaa kokonaan etukäteen. Maksuohjeet saat tilauksesi vahvistusviestissä automaattisesti tilauksen teon jälkeen.

Tilauksia ei toimiteta eikä tilaustuotteita valmisteta ennen maksusuoritusta.

Palautukset ja peruutukset

Virheettömillä tilauksesta tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, sillä ne ovat mittatilaustuotteita, eikä etämyynnin peruuttamisoikeus koske mittatilaustuotteita. (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku, 16§ Peruuttamisoikeuden rajoitukset etämyynnissä, kohta 3.)

Valmiiden tuotteiden kohdalla sovelletaan normaaleja etäkaupanehtoja, jolloin käyttämättömillä tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Palautuksesta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista ja palautuksen syy tulee ilmoittaa.

Jos saat vahingossa väärän tai viallisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä. Ensisijaisesti pyrin toimittamaan tilalle oikean tai korvaavan tuotteen tai korjaamaan viallisen tuotteen.

Asiakas vastaa aina palautuskustannuksista, ellei kyseessä ole virheellisen tuotteen ns. reklamaatiopalautus.

Muuta

Henkilö- tai osoitetietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tilausten kautta saatuja asiakastietoja ei käytetä mainostamiseen. Pääsy asiakastietoihin on vain henkilöillä, jotka käsittelevät tilauksia. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Pidätän oikeuden hintojen ja tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset eivät koske jo hyväksyttyjä tilauksia. Pidätän oikeuden perua kaupan, jos hinnoittelussa on sattunut selkeä virhe tai tuotteen toimitus on mahdotonta ulkoisista syistä johtuen. Minulla on myös oikeus evätä tilaus esim. maksamattomien aiempien tilausten tai väärinkäytösten vuoksi.

Varaan myös oikeuden vaihtaa tilaustuotteen langan tai materiaalin värin toiseen, jos tilaushetkellä tarjolla ollutta materiaalia ei ole enää saatavana. Tällöin valitsen mahdollisimman lähellä olevan korvaavan sävyn tilalle.

Tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.