Tervetuloa lämpimien pikkuneuleiden kauppaan! Tilaa ilman toimituskuluja käsintehdyt villasukat ja pipot.

Mikä on pieni neulekauppani?

Tekijästä

Pienen neulekaupan ruudun toisella puolella häärää verkkokauppias, jonka sekä päätyö että harrastukset pyörivät verkkokauppojen parissa. Villasukkia ja muita käsitöitä olen tehnyt pienestä asti, tilaustöitä 2000-luvun alusta. Teen noin 50-100 paria sukkia vuodessa, joten jo satoja suomalaisia jalkoja lämmittävät tekemäni villasukat.

Yrittäjäksi aloin vuonna 2008, jolloin myös käsityöni saivat oman verkkokaupan. Minä rakastan erityisesti villasukkien tekemistä ja niille on oma kauppansa, tämä pieni neulekauppani. Toivottavasti sinäkin pidät tilaamistasi tuotteista.

Tuotteista

Mitä tarkoittaa, kun myymissäni tuotteissa lukee esimerkiksi "käsintehdyt villasukat" tai "neulon tuotteet käsin"? Käsintehdyt tarkoittavat perinteistä neulomista neulepuikoilla ilman neulekoneen apua. Kaikki neuletuotteet verkkokaupassani ovat käsintehtyjä ja minun neulomiani. En myy verkkokaupassani muiden tekemiä käsitöitä.

Jos mietit, miksi joudut odottamaan mahdollisesti jopa useita viikkoja tilaamiasi sukkia tai muita tuotteita, se johtuu siitä, että käsintekeminen on melko hidasta ja minulla on sesonkiaikaan eli syksyisin ja talvisin tilauksia aina jonoksi asti. Yhden pienen sukkaparin tekemiseen menee parikin iltaa ja pitkävartisten miestensukkien tekemiseen jopa yli viikko. Neuletyöt tai käsityöt eivät ole päätyöni, vaan teen niitä ainoastaan vapaa-ajallani iltaisin, viikonloppuisin ja lomilla. Tästäkään syystä tuotteita ei valmistu kuin liukuhihnalta. Hiljaa hyvä tulee ja hyvää kannattaa odottaa, vai miten ne sanonnat menikään.

Yhteystiedot

Pieni neulekauppa on innokkaan käsityöharrastajan ja nettikauppayrittäjän sivutoimi. Kaikki pienen neulekaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Y-tunnus 2170350-6
Email: asiakaspalvelu(a)pienineulekauppa.com

Jos haluat jättää palautetta tai kysyä jotain, onnistuu se näppärästi joko suoraan meiliin tai Facebookin kautta!

Terkuin kauppiaasi, Mervi