Tervetuloa lämpimien pikkuneuleiden kauppaan! Tilaa ilman toimituskuluja käsintehdyt villasukat ja pipot.

Näin helposti tilaat pienestä neulekaupasta

Sample icon

Aloita tilauksen tekeminen valitsemalla haluamasi tuote. Valitse tuotteeseen oikea koko, väri ja muut ominaisuudet, jotka haluat ja lisää tuote ostoskoriin. Lisää niin monta tuotetta tilaukseesi kuin haluat.

Sample icon

Siirry kassalle, täytä yhteystietosi ja hyväksy tilauksesi. Kassalta näet tilauksesi loppusumman. Maksat vain tilaamistasi tuotteista, tilauksille ei tule postikuluja.

Sample icon

Verkkokauppa lähettää tilaustiedot sekä maksuohjeet automaattisesti sähköpostiisi samantien. Tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein, ja ota tarvittaessa välittömästi yhteyttä, jos tilaustietojasi tarvitsee muuttaa tai korjata.

Sample icon

Maksa tilauksesi sähköpostiisi tulleiden maksuohjeiden mukaisesti pankkitililleni. Kun olen saanut maksun tilauksestasi, aloitan tilauksesi tekemisen (jos ei ole jonoa) tai tilauksesi siirtyy käsittelyjonoon (jonka tilanteen näet aina täältä sivuilta reaaliaikaisena) tai jos tilasit valmiita tuotteita, postitan ne sinulle yleensä seuraavana arkipäivänä.

Sample icon

Odottele rauhassa tilauksesi valmistumista. Tilausjonon etenemistä voit seurata täältä neulekaupan sivuilta (esim. etusivulta). Lähetän tilauksesi sinulle postitse kirjeenä tai tarvittaessa pakettina.