Tervetuloa lämpimien pikkuneuleiden kauppaan! Tilaa ilman toimituskuluja käsintehdyt villasukat ja pipot.

Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Tutustu näihin tilaus- ja toimitusehtoihin, sillä tehdessäsi tilauksen hyväksyt ja sitoudut puoleltasi noudattamaan ehtoja, jotka koskevat etäkauppaa sekä mittatilaustuotteiden ostamista etäkaupassa.

Toimitus ja maksaminen

Tuotteet toimitetaan postitse kirjeenä tai pakettina tilauksesi tarpeen mukaan. Kirjelähetykset eivät ole seurattavissa. Jos tilauksesi lähtee matkaan pakettina, lähetän sinulle seurantatunnuksen pyytämättä. Toimitukset vain Suomeen.

Ei toimituskuluja, maksat vain tilaamistasi tuotteista.

Tilaukset maksetaan kokonaan etukäteen. Maksuohjeet saat automaattisesti tilaustietojesi mukana heti tilauksen jättämisen jälkeen. Tilaus siirtyy jonoon/postitettavaksi vasta, kun olen saanut maksusuorituksen tilauksesta.

Palautukset ja peruutukset

Virheettömillä tilauksesta tehdyilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, sillä ne ovat mittatilaustuotteita, eikä etämyynnin peruuttamisoikeus koske mittatilaustuotteita. (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku, 16§ Peruuttamisoikeuden rajoitukset etämyynnissä, kohta 3).

Valmiiden tuotteiden kohdalla sovelletaan normaaleja etäkaupan ehtoja, jolloin käyttämättömillä tuotteilla on 14 vrkn vaihto- ja palautusoikeus.

Palautuksesta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista!

Jos näin ikävästi käy, että saat väärän tai viallisen tuotteen, otathan heti yhteyttä minuun, kiitos! Väärä tuote tulee palauttaa minulle Postitse ja joko korjaan viallisen tuotteen tai teen tilalle uuden tuotteen.

Asiakas vastaa aina palautuskustannuksista, ellei kyseessä ole virheellisen tuotteen ns. reklamaatiopalautus.

Muuta

Henkilö- ja osoitetietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tilausten kautta saatuja asiakastietoja ei käytetä mainostukseen. Asiakas vastaa antamistaan tiedoista sekä tekemistään tilauksista. Pääsy asiakastietoihin on ainoastaan tilauksia käsittelevällä henkilöllä.

Kaikki sivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätän oikeuden hinnan ja tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset eivät koske jo hyväksyttyjä tilauksia. Jos tuotetiedoissa, hinnoissa tai tilaus- ja toimitusehdoissa on jotain epäselvää, ota minuun yhteyttä, niin selvitetään asia. Pidätän oikeuden perua kaupan, jos hinnoittelussa on sattunut selkeä virhe tai mikäli tuotetta ei pysty toimittamaan ulkoisista syistä johtuen. Minulla on myös oikeus evätä tilaus esim. maksamattomien aiempien tilausten tai väärinkäytön vuoksi.

Varaan myös oikeuden vaihtaa tilaustuotteen värin toiseen, jos väriä ei enää ole saatavana. Pyrin valitsemaan mahdollisimman lähellä olevan korvaavan sävyn.